Santuari

El Santuari de la Mare de Déu de Lord és una església declarada bé cultural d'interès nacional de Sant Llorenç de Morunys, situada a la Mola de Lord i dominant tota la vall. La devoció de la comarca va comportar donacions de cases i terrenys que passaren a ser propietat del Santuari.

Sant Serni

L’església consta d’una sola nau amb absis semicircular. El parament és de pedra trencada a cops de maceta i forma filades uniformes i irregulars. En alguns trams la pedra és tosca i en altres prima i llargaruda. A l’interior l’església és coberta amb volta de canó. Data dels segles XI-XII.

Port del Comte

El Port del Comte és una estació d'esquí alpí que duu el nom del massís del Port del Comte, on es troba, exactament al vessant nord de la Serra del Querol i Serra del Port del Comte, així com als voltants del Tossal d'Estivella.

Serra de Busa

La serra de Busa és una de les serres del Prepirineu situada al sud de la serra dels Bastets, a la comarca del Solsonès. Sembla inaccessible a causa de les agrestes parets de formes montserratines que la formen. El punt més elevat és el cim del Cogul, al Serrat de les Graelles.

La Font de la Puda

La Font Puda o Font de la Puda és una font sulfhídrica situada al municipi de La Coma i La Pedra, al Solsonès. Com ja indica el seu propi nom, Puda és una font que és molt característica per la seva clàssica olor d'ous podrits, típica de l'àcid sulfhídric, i pel seu mal gust a l'hora d'ingerir-la.